maanantai 23. heinäkuuta 2012

Seikkailu nro 5: Kaksi yhtäaikaa

Keväällä alkoi tuntua jälleen pientä kolmen kimppa -kihelmöintiä molemmilla, sekä Hennalla että Kallella, ja päätimme laittaa nettiin ilmoituksen. Taas tuli aika kasa vastauksia, ja melko nopeasti päätimme tutustua hieman lähemmin Mikkoon. Hän vaikutti sähköpostikirjoittelujen perusteella melko samanhenkiseltä, ja meidän ehdottama aika ja paikka tuntui sopivan, joten sovimme tapaamisen hänen kanssaan.

Jännittyneinä saavuimme sovitun hotellin ravintolaan, ja jäimme odottamaan, tulisiko Mikko paikalle. Pian huomasimme mukavan näköisen miehen katselevan ravintolan asiakkaita kuin arvioiden, ja hetken kuluttua hän tulikin pöytäämme.

"Meillä oli kai sovittu tapaaminen?" hän aloitti. Myönsimme, esittäydyimme ja keskustelimme hetken niitä näitä. Mikko kertoi, että hänellä oli huone varattu hotellista (alunperin ajattelimme viedä hänet majapaikkaamme), ja kun tilanne tuntui kaikista mukavalta ja kiihottavalta, lähdimme yhdessä huoneeseen.

Huoneessa Henna istuutui melko jännittyneenä sängylle, Mikko ja Kalle molemmin puolin Hennaa. Hitaasti miehet alkoivat hyväillä Hennan reisiä ja rintoja, ja pikkuhiljaa riisua Hennaa vaate kerrallaan. Alaston Henna nautti miesten kosketteluista ja kävi selälleen sängylle. Kalle hyväili Hennan rintoja, ja Mikon sormet eksyivät Hennan reisiltä sileiden häpyhuulten väliin ja kosteaan pimppiin.

Miestenkin oli aika saada hyväilyjä, joten Henna kohottautui istumaan, ja avasi ensin Mikon housut, ja pani tyytyväisenä merkille kovana seisovan kullin sojottavan itseään kohti. Henna otti kullin suuhunsa ja toisella kädellä hamuili Kallen pullottavia housuja. Kalle avasi housunsa ja laittoin oman kovan kullinsa Hennan käteen. Hetken kuluttua Henna vaihtoi, eli hyväili kädellään Mikon kullia ja otti Kallen kullin suuhunsa.

Mikon sormet olivat tuntuneet hyvälle Hennan pimpissä, ja hän halusi tuntea ne uudestaan. Samoin Mikon kielen. Joten Henna kävi selälleen ja Mikko Hennan jalkojen välin, ja Kalle Hennan pään lähettyville. Mikon kieli leikitteli Hennan klitoriksen ympärillä samalla kun Kallen kyrpä liikkui edestakaisin Hennan suussa. Mikon kieli eksyi silloin tällöin myös Hennan pepun puolelle.

Mikon kulli oli ollut hetken aikaa vailla huomiota, joten hän halusi työntyä Hennan sisään. Kalle kaivoi taskustaan kondomin, jonka Henna ujutti hyväillen Mikon päälle. Mikko työntyi hitaasti Hennan sisälle Henna pitäessä kiinni Kallen kullista. Kalle tuntui kiihottuvan entisestään nähdessään Mikon naivan Hennaa.

Muutamien työntöjen Mikko kysyi, mitä Henna haluaisi tehdä. Henna empi hetken, mutta painoi sitten Kallen selälleen sängylle, ja istui Kallen päälle. Kallen kulli tuntui suurelta Hennan herkässä pimpissä ja tuntui sykivän kiihotuksesta. Henna kävi tiiviisti Kallea vasten peppu pystyssä, ja Mikko tiesi heti, mitä tulisi tehdä. Mikko asettui Hennan taakse ja hitaasi painoi kullinsa Hennaan peppuun. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Hennalla oli kaksi miestä yhtäaikaa sisällään, toinen pimpissä ja toinen pepussa. Ilme Hennan kasvoilla oli myös sen mukainen, Kalle ajatteli ja nautti tilanteesta. Miehet työnsivät kullejaan vuorotellen Hennan sisällä hänen äännehdellessä melko voimakkasti....

Asento oli kuitenkin hieman hankala, joten Henna kävi selälleen, ja Mikko työntyi samantien uudestaan Hennan peppuun. Kalle kävi Hennan kasvojen päälle niin, että Henna pääsi nuolemaan Kallen kiveksiä. Mikko nai Hennaa peppuun ja Kalle hyväili samalla Hennan klitorista. Työnnöt muuttuivat voimakkaammiksi, Henna alkoi vavahdella orgasmin kourissa Kallen sormien käsittelyssä. Pian Mikkokin laukesi Hennan peppuun, mutta jäi hetkeksi paikalleen.


Kun Mikko oli vetänyt puolikovan kullinsa ja spermaisen kondomin pois Hennan pepusta, Kalle siirtyi Hennan jalkojen väliin ja alkoi naida hengästynyttä Hennaa pimppiin. Hetken kuluttua Kallekin laukesi voihkivan Hennan sisään. Henna oli jo ihan puhki, mutta Kalle päätti vielä nuolla Hennan pimppiä. Melko nopeasti Henna sai toisen orgasmin ja jäi hengästyneenä sängylle makaamaan pimppi turvoksissa ja sykkivänä.

Kaiken kaikkiaan melko mukava tapaaminen, jota voi muistella kunnes seuraava seikkailu tulee vastaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti